🎄

SiteManager

Hoe kan ik zelf HTML code toevoegen aan mijn website?

In deze handleiding leggen we je uit hoe je zelf HTML code aan je site kan toevoegen.
Binnen de Sitemanager CMS heb je zelf geen toegang tot de eigenlijke HTML code. Het is wel mogelijk om zelf codeblokken toe te voegen binnen pagina's.

Dit kan interessant zijn als je zelf graag webshopmodules zoals Ecwid of Slagers Online aan je pagina wil toevoegen of reservatie of agenda-modules zoals Calendly of Resengo.
Bij het toevoegen van content aan je pagina heb je de optie
Bij het toevoegen van content aan je pagina heb je de optie "Plugin Code".
In dit tekstvak is het mogelijk om HTML code toe te voegen. In de CMS zie je dan meteen het resultaat van de code verschijnen.