Hoe kan ik de Instagram feed op mijn site (her)activeren?

In dit artikel laten we je zien hoe je de Instagram feed op je site kan (her)activeren.
Door een wijziging bij Instagram moet dit nu elke 60 dagen vernieuwd worden. Gelukkig heeft Sitemanager dit voor de eindklant makkelijk gemaakt om zelf te doen.
1. Klik op "Api keys & Tokens" in de werkbalk links.
2. Klik op het potloodje naast "Instagram API"
3. Vul de veldjes in
Als je je e-mailadres invult ontvangt hierna elke 60 dagen een herinnering om de code te komen vernieuwen.
Eerste keer? Klik op de blauwe knop. Er gaat nu een nieuw venster open. Log in op Instagram en geef toegang aan Sitemanager. Er verschijnt een code: Kopieer deze.

Vul ook zeker jouw e-mailadres in om de herinneringsmail te ontvangen!
Mail gekregen om de API key te "refreshen?" Klik op de oranje knop en volg de instructies.

Nog geen Instagram feed op je site?

Heb je nog geen Instagram feed op je site? Dan kan je deze zelf activeren met de instructies hieronder.

Opgelet: Afhankelijk van de opbouw van je website is het mogelijk dat wij deze module nog moeten stijlen achter de schermen. Hier is een kostprijs aan verbonden.
Heb je Instagram geactiveerd en ben je niet helemaal tevreden over hoe het er uit ziet? Neem dan contact op met onze support.
1. Klik op "Upgrade Center" in de linkerbalk.
2. Ga naar "Integrations"
Klik op "Manage"
3. Scroll naar "Instagram feed"
Klik op "Add to site"
4. Scroll naar "Instagram API Key"
Klik op "add to site"
5. Ga naar de pagina waar je de feed wil toevoegen
Ga met je muis over de plek waar je de feed wil toevoegen. Klik op het blauwe bolletje met het plusje dat verschijnt.
6. Zoek naar "Instagram" en klik op het blokje dat verschijnt
7. Volg de stappen bovenaan dit artikel om de authenticatie in orde te brengen
8. Je Instagram feed verschijnt nu. Publiceer de site om dit zichtbaar te maken voor je bezoekers