Hoe kan ik mijn pagina beveiliging beheren?

Hoe pas ik het wachtwoord aan?

1. Ga naar "Layout Content"
2. Klik op het potloodje naast Password for protected layout
3. Typ het wachtwoord dat je wilt instellen in het invulveld en klik op Save

Hoe kan ik inhoud verbergen?

1. Ga naar de Options van het component dat je wilt verbergen.
2. Scroll naar beneden tot je Smart Content ziet staan en klik op +.
3. Stel Rule Behavior in op Show content when visitor is in group en klik op Add Rule.

Hoe maak ik inhoud terug zichtbaar?

1. Ga naar de Options van het component dat je terug zichtbaar wilt maken.
2. Scroll naar beneden tot je Smart Content ziet staan, klik op het optie-menu met de 3 bolletjes en selecteer Delete.