🎄
Vanaf 23 december 2023 tot en met 2 januari 2024 sluit het Yools kantoor. Op 3 januari schieten we uit de startblokken om er samen met jullie een schitterend jaar van te maken.

Yools Helpdesk

Ik heb een vraag over...
WordPress

Hoe kan ik een bestaande pagina dupliceren?

Mogelijk wil je een bestaande pagina dupliceren naar een nieuwe pagina, bijvoorbeeld om een bepaalde pagina-structuur te behouden.
2. Klik op "Pagina's" en open vervolgens de pagina die je wil dupliceren.
Opgelet: Zorg ervoor dat daar "Tekst" geselecteerd staat zodat je de websitecode kan zien.
3. Selecteer alle websitecode en kopieer deze.
4. Klik op "Pagina's" en vervolgens op "Nieuwe pagina".
Dit vind je terug in het menu dat links staat.
5.Plak in het tekstveld de code die je zonet gekopieerd had.
Doe dit in het tabje "tekst"
6. Klik vervolgens op het "Wysiwyg" of "Visueel" tabje en bewerk de tekst en foto's om de pagina volledig naar wens te maken.
7. Vergeet niet op "Bijwerken" te drukken wanneer je klaar bent.
Ziet jouw website er niet uit zoals deze screenshots?

Mogelijk heb je een oudere versie van Wordpress of is jouw website gebouwd in Sitemanager. Zegt dit je niets? Neem dan even contact op met onze support dienst en we helpen je verder op weg!

Heb je liever dat wij je aanpassingen voor jou uitvoeren? Je kan kiezen voor een Full Service pakket waarin wij voor jou je webmaster op afstand zijn. Liever éénmalig een aanpassing laten uitvoeren? Dat kan tijdens een Live Support sessie. Neem contact op met onze support dienst en dan bekijken we samen met jou de beste oplossing :-)

Niet gevonden wat je zocht?

Soms is jouw vraag wat unieker, specifieker,... Dan wat we hier in onze hulpartikelen beschrijven. Je kan hiermee steeds bij ons terecht!

Niet gevonden wat je zocht?