Hoe kan ik tekst bewerken op mijn website?

In deze handleiding laten we je zien hoe je tekst kan bewerken op je Sitemanager website.
Voor de meeste elementen op jouw website is het voldoende om te dubbelklikken op de tekst die je wil aanpassen.
Sitemanager opent dan het element waar de tekst aan te passen is. Zie je de content niet meteen? Klik dan door op de blauwe knop: In dit geval "Edit content".
Niet wat je zoekt?
Mogelijk werkt het element dat jij wil bekijken net iets anders. Neem even contact op met onze supportdienst en we bieden je hulp op maat!