🎄

Varia

Hoe installeer ik een professioneel e-mailadres?

Om een professioneel e-mailadres te koppelen aan je website (meerbepaald, je domeinnaam) dien je eerst een mailbox te kopen. Wij raden hiervoor Combell aan.
De procedure om een professioneel e-mailadres op te zetten via Combell vind je hieronder
1. Ga naar De website van Combell en selecteer het gewenste email-pakket.
("Professioneel mailen - Basic" volstaat doorgaans, maar lees zeker even de andere opties voor een keuze op maat. In deze tutorial volgen we de stappen voor het "Professioneel mailen - Basic" pakket). Klik daarna op de blauwe knop "Professioneel mailen".
2. Afhankelijk van je noden en die van je bedrijf, kan je uit enkele opties kiezen:
Het verschil in deze opties is het aantal GB ruimte die je krijgt voor je mails te bewaren. Voor de meeste mensen voldoet "Basic Professional". Voor deze tutorial gaan we daar dus ook mee verder. Per e-mailadres heb je een mailbox nodig. Heb je enkel info@website.be nodig? Dan is één mailbox voldoende. Wil je graag info@website.be én jan@website.be, dan heb je twee mailboxen nodig, enzoverder. Je kan dat aantal hier selecteren en daarna verder klikken op de oranje knop "Bestellen".
3. Geef in het volgende venster de naam ("domeinnaam") van je website in en klik op "Ga Verder"
In dit voorbeeld hebben wij onze eigen domeinnaam ingevoerd.
Voer hier jouw eigen domeinnaam in.
4. Je krijgt de melding dat de "Helaas, dit domein is al bezet", omdat wij deze domeinnaam al voor jou hebben geregistreerd.
Klik op de blauwe knop "Selecteer", en daarna verder op de oranje knop "Naar Winkelwagen".
5. Je komt nu in de winkelwagen, waar je je bestelling kan afronden. Indien je nog geen klant bent bij Combell zal je een gebruikersaccount moeten aanmaken.
6. Via "Online betalen" kan je onmiddellijk je emailadressen activeren. Indien je er voor kiest om via overschrijving te betalen kan dit enkele dagen duren tot als de bestelling verwerkt is.
7. BELANGRIJK: Van zodra Combell je betaling ontvangen heeft, sturen ze je een email met als onderwerp "Domeinnaam beheer validatie". Stuur deze email onmiddellijk door naar support@yools.be. Wij stellen vervolgens langs onze kant het nodige correct in en laten je weten van zodra dit gebeurd is. Je kan pas mails vervangen en versturen van zodra wij dit voor jou in orde hebben gebracht.
8. LAATSTE STAP: van zodra Yools de koppeling heeft gemaakt, dien je nog in te loggen bij Combell om de gewenste emailadres(sen) aan te maken en te beheren. Indien je daarbij nog vragen hebt, kan je Combell steeds gratis telefonisch contacteren op 0800 85678.
Opgelet! Als je een mailforwarder hebt moet Yools nog een extra stap ondernemen om je mail te activeren. Laat ons dus zeker iets weten van zodra je de mailboxen hebt aangemaakt in je klantenaccount bij Combell.

Wil je dit liever niet zelf doen? Wij kunnen dit ook voor jou doen. Hier is wel een kleine kost aan verbonden. Geef een seintje aan onze supportdienst als je hier meer informatie over wil.