Hoe kan ik mijn pagina beveiliging beheren?

Hoe pas ik het wachtwoord aan?

1. Ga naar Project Settings
2. Zoek naar het vakje met Passwords en klik op Manage
3. Typ het wachtwoord dat je wilt instellen in het invulveld en klik op Save Changes

Hoe kan ik inhoud verbergen?

1. Ga naar de Options van het component dat je wilt verbergen.
2. Scroll naar beneden tot je Smart Content ziet staan en klik op +.
3. Stel Rule Behavior in op Show content when visitor is in group en klik op Add Rule.

Hoe maak ik inhoud terug zichtbaar?

1. Ga naar de Options van het component dat je terug zichtbaar wilt maken.
2. Scroll naar beneden tot je Smart Content ziet staan, klik op het optie-menu met de 3 bolletjes en selecteer Delete.