Je website werd ontwikkeld om optimaal te tonen voor alle recente versies van de meest gebruikte webbrowsers (Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge en Safari ). We kunnen echter niet garanderen dat je website correct toont voor beduidend verouderde versies van deze webbrowsers of webbrowsers die niet meer ondersteund worden (Internet Explorer). We raden je aan de laatste versie van je browser te installeren.

Bovendien wordt op je smartphone of tablet automatisch een "mobiele versie" van je website weergegeven. De weergave van je website werd geoptimaliseerd voor zowel desktop als mobiele versie.

Heb je toch nog een ander probleem? Neem dan nu contact met ons op door een support ticket te sturen.