In deze handleiding leggen we je uit hoe je een weblink kan maken naar een webpagina van je eigen website of naar een externe webpagina.

1. Log in op je website

2. Ga naar "Pagina's" en klik vervolgens op de pagina die je wil aanpassen

3. Zorg dat “wysiwyg” geselecteerd is, zodat je de website-tekst kan zien
    Selecteer de tekst of foto die je wil linken naar een andere webpagina en klik vervolgens op de ketting

4. Plak bij "URL" de weblink naar waar je wil doorverwijzen. Deze weblink kan een webpagina van jouw website zijn of een externe webpagina. Klik vervolgens op "Link toevoegen"

5. Klaar! Klik op bijwerken om de pagina op te slaan.

Ziet jouw website er niet uit zoals deze screenshots? Mogelijk heb je een oudere versie van Wordpress of is jouw website gebouwd in Sitemanager. Zegt dit je niets? Neem dan even contact op met onze support dienst en we helpen je verder op weg!

Heb je liever dat wij je aanpassingen voor jou uitvoeren? Je kan kiezen voor een Full Service pakket waarin wij voor jou je webmaster op afstand zijn. Liever éénmalig een aanpassing laten uitvoeren? Dat kan tijdens een Live Support sessie. Neem contact op met onze support dienst en dan bekijken we samen met jou de beste oplossing :-)

support@yools.be