🎄

WordPress

Hoe kan ik een PDF bestand toevoegen?

In deze handleiding leggen we je uit hoe je een PDF-bestand online kan plaatsen op je website. We leggen je hieronder eveneens uit hoe je dit bestand toegankelijk maakt voor je website bezoekers door naar dit bestand te linken.
2. Klik op “Media” en klik vervolgens op “Nieuw bestand”.
3. Klik op Bestanden selecteren. Zoek vervolgens het PDF-bestand dat je op je website wil en klik op “Openen”.
4. Klik vervolgens op Bewerken.
5. Rechts zie je nu de “Bestand URL”. Bewaar deze link.
PDF linken
Het PDF-bestand is nu online geplaatst. Nu moet je enkel nog een link leggen naar dit bestand opdat je bezoekers dit bestand kunnen vinden.
6. Ga naar "Pagina's" en klik vervolgens op de pagina waar je een link wil invoegen.
Dit vind je terug in het menu dat links staat.
7. Selecteer hier de pagina waar het PDF-bestand moet komen.
8. Selecteer vervolgens de tekst of afbeelding die moet verwijzen naar de PDF en klik op de ketting.
9. Plak bij "URL" de link die we gekopieerd hebben in stap 5, geef deze link een gepaste titel en selecteer “Open link in een nieuw venster/tab”. Klik daarna op "Link invoegen".
10. Klaar! Klik op bijwerken om de pagina op te slaan.
Ziet jouw website er niet uit zoals deze screenshots?

Mogelijk heb je een oudere versie van Wordpress of is jouw website gebouwd in Sitemanager. Zegt dit je niets? Neem dan even contact op met onze support dienst en we helpen je verder op weg!

Heb je liever dat wij je aanpassingen voor jou uitvoeren? Je kan kiezen voor een Full Service pakket waarin wij voor jou je webmaster op afstand zijn. Liever Ă©Ă©nmalig een aanpassing laten uitvoeren? Dat kan tijdens een Live Support sessie. Neem contact op met onze support dienst en dan bekijken we samen met jou de beste oplossing :-)