Hoe kan ik een pagina verwijderen uit mijn menu?

In deze handleiding leggen we je uit hoe je een pagina kan verwijderen uit je menu.
2. Klik op "Weergave" en vervolgens op "Menu's".
Dit vind je terug in het menu dat links staat.
3. Kies de pagina die je wilt verwijderen uit het menu en klik op de titel. Vervolgens kan je de pagina verwijderen.
4. Vergeet niet op "Menu opslaan" te drukken wanneer je klaar bent.
Kan je de optie om de menu te bewerken niet terugvinden?
Het kan zijn dat je geen toegang hebt tot de menu's. Wil je die toch aanpassen, dan contacteer je ons best even om dit te vragen.