Hoe kan ik een pagina toevoegen aan mijn menu?

In deze handleiding leggen we je uit hoe je een pagina kan toevoegen aan je menu.
2. Klik op "Weergave" en vervolgens op "Menu's".
Dit vind je terug in het menu dat links staat.
3. Vink de pagina aan die je wilt toevoegen uit het menu links en klik op "Aan menu toevoegen".
De pagina verschijnt nu onderaan het overzicht aan de rechterkant.
4. Vergeet niet op "Menu opslaan" te drukken wanneer je klaar bent.
Kan je de optie om de menu te bewerken niet terugvinden?
Het kan zijn dat je geen toegang hebt tot de menu's. Wil je die toch aanpassen, dan contacteer je ons best even om dit te vragen.