🎄
Van maandag 26 december 2022 t.e.m. 1 januari 2023 sluit het Yools kantoor.
Op maandag 2 januari schieten we uit de startblokken om er samen met jullie een schitterend jaar van te maken.

Yools Helpdesk

Ik heb een vraag over...
WordPress

Hoe kan ik HTML-code toevoegen aan mijn website?

In deze handleiding leggen we uit hoe u HTML-code aan een webpagina kunt toevoegen.
Via HTML-code kan je extra applicaties aan je website toevoegen. De belangrijkste voorbeelden hiervan zijn een webshop (bv. Ecwid) of een nieuwsbriefmodule (bv. MailChimp). Deze HTML-code verkrijg je van de leverancier van de applicatie. Het toevoegen van HTML-code is makkelijker dan het klinkt.
2. Maak een nieuwe pagina aan waar je de HTML-code van de applicatie gaat toevoegen of open de pagina waar je code wil toevoegen.
Indien de pagina al bestaat: Klik op "alle pagina's" en "bewerken" bij de bestaande pagina waar je code wil aan toevoegen.
3. Zorg ervoor dat daar "Tekst" geselecteerd staat (niet "wysiwyg" of "Visueel").
4. Plaats de cursor in de pagina bewerker, klik op de rechtermuisknop en vervolgens op Plakken.
5. Klik vervolgens op "Bijwerken" om de aanpassingen op te slaan.
Ziet jouw website er niet uit zoals deze screenshots?

Mogelijk heb je een oudere versie van Wordpress of is jouw website gebouwd in Sitemanager. Zegt dit je niets? Neem dan even contact op met onze support dienst en we helpen je verder op weg!

Heb je liever dat wij je aanpassingen voor jou uitvoeren? Je kan kiezen voor een Full Service pakket waarin wij voor jou je webmaster op afstand zijn. Liever éénmalig een aanpassing laten uitvoeren? Dat kan tijdens een Live Support sessie. Neem contact op met onze support dienst en dan bekijken we samen met jou de beste oplossing :-)

Niet gevonden wat je zocht?

Soms is jouw vraag wat unieker, specifieker,... Dan wat we hier in onze hulpartikelen beschrijven. Je kan hiermee steeds bij ons terecht!

Niet gevonden wat je zocht?