Hoe kan ik foto's uit mijn slideshows verwijderen?

In deze handleiding leggen we je uit hoe je hoe foto's uit een slideshow kan verwijderen.
2. Ga naar “Slideshows” en klik daaronder op “Slideshows”.
Dit vind je terug in het menu dat links staat.
3. Kies vervolgens de slideshow die je wil veranderen.
4. Klik onder de foto die je wil verwijderen op “Verwijder slide” en klik vervolgens op “Bijwerken” om dit te bevestigen.
Ziet jouw website er niet uit zoals deze screenshots?

Mogelijk heb je een oudere versie van Wordpress of is jouw website gebouwd in Sitemanager. Zegt dit je niets? Neem dan even contact op met onze support dienst en we helpen je verder op weg!

Heb je liever dat wij je aanpassingen voor jou uitvoeren? Je kan kiezen voor een Full Service pakket waarin wij voor jou je webmaster op afstand zijn. Liever éénmalig een aanpassing laten uitvoeren? Dat kan tijdens een Live Support sessie. Neem contact op met onze support dienst en dan bekijken we samen met jou de beste oplossing :-)