Hoe kan ik foto's uit mijn galerijen verwijderen?

In deze handleiding leggen we je uit hoe je foto's kan verwijderen uit een fotogalerij.
2. Klik op "Galerij" en vervolgens op "Galerij / beheren".
Dit vind je terug onderaan in het menu dat links staat.
3. Selecteer de galerij waar je foto's wil verwijderen.
4. Ga met je muis over een ongewenste foto en klik vervolgens op verwijderen.
5. Je kan ook meerdere foto's tegelijkertijd verwijderen met bulkacties.
Bovenaan de lijst met afbeeldingen kan je de bulkacties terugvinden.
Selecteer "afbeeldingen verwijderen" uit de lijst met bulkacties.
Zet een vinkje voor elke afbeelding die je wil verwijderen.
Klik op "Toepassen".
Ziet jouw website er niet uit zoals deze screenshots?

Mogelijk heb je een oudere versie van Wordpress of is jouw website gebouwd in Sitemanager. Zegt dit je niets? Neem dan even contact op met onze support dienst en we helpen je verder op weg!

Heb je liever dat wij je aanpassingen voor jou uitvoeren? Je kan kiezen voor een Full Service pakket waarin wij voor jou je webmaster op afstand zijn. Liever √©√©nmalig een aanpassing laten uitvoeren? Dat kan tijdens een Live Support sessie. Neem contact op met onze support dienst en dan bekijken we samen met jou de beste oplossing :-)