Hoe kan ik foto's aan mijn slideshow toevoegen?

In deze handleiding leggen we je uit hoe je één of meerdere foto's kan toevoegen aan een slideshow.
2. Ga naar “Slideshows” en klik daaronder op “Slideshows”.
Dit vind je terug in het menu dat links staat.
3. Kies vervolgens de slideshow die je wil veranderen.
4. Onder “Slides Lijst” vind je een overzicht van alle foto’s in de slideshow. Klik daar op “Invoegen: Afbeeldingsslide”.
5. Klik vervolgens op “Bestanden uploaden” en selecteer de bestanden vanop je computer die je wil toevoegen in de slideshow.
6. Klaar? Klik op Bijwerken.
Ziet jouw website er niet uit zoals deze screenshots?

Mogelijk heb je een oudere versie van Wordpress of is jouw website gebouwd in Sitemanager. Zegt dit je niets? Neem dan even contact op met onze support dienst en we helpen je verder op weg!

Heb je liever dat wij je aanpassingen voor jou uitvoeren? Je kan kiezen voor een Full Service pakket waarin wij voor jou je webmaster op afstand zijn. Liever éénmalig een aanpassing laten uitvoeren? Dat kan tijdens een Live Support sessie. Neem contact op met onze support dienst en dan bekijken we samen met jou de beste oplossing :-)