šŸŽ„
Vanaf 23 december 2023 tot en met 2 januari 2024 sluit het Yools kantoor. Op 3 januari schieten we uit de startblokken om er samen met jullie een schitterend jaar van te maken.

Yools Helpdesk

Ik heb een vraag over...
Varia

Moet ik starten met bloggen?

Nog niet overtuigd of je zou bloggen op je website? We geven jou hier enkele redenen waarom je dit best wel kan doen!

De voordelen van bloggen:

1. Eenvoudige manier om nieuwe info toe te voegen aan je website

Websites zijn vaak een statisch iets. Na de initiĆ«le creatie veranderd er vaak heel weinig. Met een blog heb je een makkelijke tool bij de hand om snel en efficiĆ«nt nieuwe informatie toe te voegen aan je site. 

2. Toon je expertise over je vakgebied

Met een blog schrijf je over jouw expertise binnen je vak. Zo toon je aan potentiƫle klanten wat ze van jou kunnen verwachten, namelijk dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen binnen jouw branche. Het wekt vertrouwen.

3. Voeg een vleugje persoonlijkheid toe

Bloggen maakt je bedrijf toegankelijker en menselijker. Het helpt je een band te creĆ«erden met je bezoekers en klanten. Het laat je ook uit de massa uitspringen omdat je jouw eigen persoonlijkheid laat zien. Dit hoeft niet altijd serieus of sec te zijn :-) 

4. Bloggen zorgt voor extra bezoekers op je site

Zoekmachines houden van sites waar regelmatig verse content op te vinden is. Regelmatig iets posten op je blog is steeds weer een extra mogelijkheid voor bezoekers om op je website te landen. Als je deze berichten goed invult met relevante informatie kan het aantal bezoekers via zoekmachines zoals Google significant toenemen.

5. Bloggen is een saleskanaal

Dit hangt vast met puntje 4. De focus van een blog is primair het delen van informatie maar je kan hier op een slimme manier klanten uithalen door strategisch commerciĆ«le informatie te verweven in je blogs.

Niet gevonden wat je zocht?

Soms is jouw vraag wat unieker, specifieker,... Dan wat we hier in onze hulpartikelen beschrijven. Je kan hiermee steeds bij ons terecht!

Niet gevonden wat je zocht?