🎄
Vanaf 23 december 2023 tot en met 2 januari 2024 sluit het Yools kantoor. Op 3 januari schieten we uit de startblokken om er samen met jullie een schitterend jaar van te maken.

Yools Helpdesk

Ik heb een vraag over...
Varia

Hoe kan je Yools toegang geven tot je Google Analytics data?

Door ons toegang te geven tot je Google Analytics data kunnen we jou nóg beter adviseren.
1) Log in op jouw Google Analytics account via deze link:
2) Open de "Admin" instellingen:
3) Klik in de tweede kolom op "Property Access Management":
4) Klik op het plusje rechtsboven en selecteer "add user":
5) Voeg Yools toe als gebruiker met de correcte rol:

Vul het e-mailadres yools.analytics.4@gmail.com aan in het e-mailadres veld. Selecteer de "Editor" rol.

Niet gevonden wat je zocht?

Soms is jouw vraag wat unieker, specifieker,... Dan wat we hier in onze hulpartikelen beschrijven. Je kan hiermee steeds bij ons terecht!

Niet gevonden wat je zocht?