🎄
Vanaf 23 december 2023 tot en met 2 januari 2024 sluit het Yools kantoor. Op 3 januari schieten we uit de startblokken om er samen met jullie een schitterend jaar van te maken.

Yools Helpdesk

Ik heb een vraag over...
Varia

Hoe zet in een Facebook bedrijfspagina op?

6 op de 10 lokale bedrijven geeft aan dat een online aanwezigheid belangrijk is voor het succes op de lange termijn. Van alle sociale netwerksites voor bedrijven in België is Facebook de populairste. Heel veel bedrijven zijn namelijk actief op dit platform. Hieronder gidsen we je naar de juiste plekken om van start te gaan met je eigen Facebook bedrijfspagina!
Hoera! Je hebt nu een bedrijfspagina op Facebook. Nu zal je deze uiteraard nog moeten onderhouden. Hier enkele tips:
  • Plaats minstens om de twee weken een bericht. Schrijf en post over de dingen die je onderneming aan het doen is. Praat niet alleen over de finale zaken, maar ook over hoe sommige zaken tot stand komen, hoe het er aan toe gaat op de werkvloer en/of wat je op lange termijn van plan bent. 
  • Geef je bedrijf een gezicht! Zodra mensen een betere en humanere inkijk in het bedrijf hebben, zullen ze sneller geneigd zijn om te kopen bij jou. Beleven ze een positieve ervaring, dan zorgt mond-tot-mond reclame sowieso voor de rest! Investeer daarom de nodige dosis tijd en energie in de creatie van de inhoud die je deelt.
  • Treed in dialoog. Je schrijft leuke content en je plaatst die geregeld online. Logischerwijs zullen mensen hierop reageren. De kunst is dan om hier op een gepaste manier te antwoorden. Je hoeft niet op elke reactie een antwoord te formuleren, maar reageer als je merkt dat er toch nog wat duiding moet worden gegeven. Speel zo in op de behoefte naar informatie van je klant.

Meer handige tips voor het onderhouden van je Facebookpagina vind je hier:

Niet gevonden wat je zocht?

Soms is jouw vraag wat unieker, specifieker,... Dan wat we hier in onze hulpartikelen beschrijven. Je kan hiermee steeds bij ons terecht!

Niet gevonden wat je zocht?