šŸŽ„
Van maandag 26 december 2022 t.e.m. 1 januari 2023 sluit het Yools kantoor.
Op maandag 2 januari schieten we uit de startblokken om er samen met jullie een schitterend jaar van te maken.

Yools Helpdesk

Ik heb een vraag over...
Varia

Kunnen jullie enkele aanpassingen doen voor mij?

Al onze websites zijn uitgerust met een systeem waarmee je zelf eenvoudig aanpassingen kan doen. Bekijk zeker onze hulpartikelen op deze helpdesk om je hiermee op weg te helpen. Onze support dienst staat ook klaar om je te helpen als je ergens mee vastzit. Dit kan telefonisch of via mail.

Wil je dat wij de aanpassingen voor jou doen? Dat kan als je een Full Service pakket hebt. Dan kunnen wij aanpassingen zoals het plaatsen van nieuwe teksten of foto's voor jou uitvoeren. GeĆÆnteresseerd in de webmaster-op-afstand diensten van onze Full Service? Neem dan even telefonisch contact met ons op en we vertellen je hier graag meer over.

Wil je aanpassingen door ons laten doen maar heb je geen Full Service pakket? Dan kan je opteren voor een Live Support Sessie. In zo'n sessie ga je, samen met Ć©Ć©n van ons, aan de slag om de inhoud van je website aan te passen. Jij geeft aanwijzingen en wij doen de aanpassing live voor jou! Je kan zo'n sessie inplannen via deze link.


Niet gevonden wat je zocht?

Soms is jouw vraag wat unieker, specifieker,... Dan wat we hier in onze hulpartikelen beschrijven. Je kan hiermee steeds bij ons terecht!

Niet gevonden wat je zocht?