🎄

SiteManager

Hoe kan ik mijn wachtwoordbeveiliging beheren?

Hoe pas ik de wachtwoorden van de wachtwoord groepen aan?

1. Open het menu "Project" in de balk bovenaan. Klik daarna op "Settings" en klik door naar "General"
2. Klik in de breadcrumb bovenaan op “Settings”
3. Klik op Manage bij het blokje Passwords

In het volgende scherm zie je alle wachtwoord groepen (”Wachtwoord 1”, Wachtwoord 2”,…). Voor elk van deze groepen kan je het wachtwoord aanpassen (typ het in het tekstveld en klik op “save changes”)

Deze wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig! Hou voor jezelf ergens bij welke wachtwoord groepen je hebt gekoppeld aan welke pagina’s.

Hoe kan ik inhoud op de pagina verbergen achter een wachtwoord?

Hoe werkt de logica van dit component?

De logica bij dit component is het omgekeerde van het login blokje: Je wil dat het zichtbaar is van zodra mensen een wachtwoord ingeven. Dat doe je met een “Smart Rule”. Deze is hier “access behavior - show content to group Wachtwoord 1” m.a.w. als het wachtwoord ingesteld bij wachtwoord groep 1 hier ingegeven is zal het blokje zichtbaar worden.

Is het een nieuwe pagina met een nieuwe wachtwoord groep? Dan moet je de oude regel verwijderen (klik op de drie puntjes rechts en klik op “delete”)

Klik op het plusje om een nieuwe regel toe te voegen:

Stel de regel in:

Herhaal dit voor alle componenten op de pagina die je enkel wilt tonen wanneer de bezoeker het wachtwoord ingeeft.

Hoe kan ik het inlog-veld correct instellen?

Je beveiligde pagina is bovenaan voorzien van een formulier veld (”Login Form”) waar je de bezoeker een wachtwoord moet ingeven.

De “Smart Rule” voor dit component stel je in als volgt:

1. Klik op de 3 bolletjes van dat component

2. Klik op “View Smart Rules”

Hier zie je de regel voor dit component:

De logica bij dit component is: Je wil dat het onzichtbaar is van zodra mensen een wachtwoord ingeven. Dat doe je met een “Smart Rule”. Deze is hier “access behavior - do not show content to group Wachtwoord 1” m.a.w. als het wachtwoord ingesteld bij wachtwoord groep 1 hier ingegeven is zal het blokje onzichtbaar worden.

Is het een nieuwe pagina met een nieuwe wachtwoord groep? Dan moet je de oude regel verwijderen (klik op de drie puntjes rechts en klik op “delete”:

Klik op het plusje om een nieuwe regel toe te voegen:

Stel de regel in:

Select group: Kies de wachtwoord groep die je wil koppelen aan deze pagina / component

Bij “Rule Behavior” selecteer je “Show content when visitor is NOT in group” (dus component is zichtbaar zonder wachtwoord, eens het wachtwoord ingegeven is is het niet meer zichtbaar). Klik daarna op “Add Rule” (blauwe knop).

Herhaal dit voor alle componenten op de pagina die je wil verbergen wanneer de bezoeker het wachtwoord ingeeft.