Hoe kan ik de SEO instellingen van mijn pagina's wijzigen?

In deze handleidingen leggen we je stap voor stap uit waar je de SEO instellingen van je websitepagina's kan terugvinden.
Je kan de SEO van je pagina's aanpassen via Project Settings - SEO Settings. Dit is voor pagina's, niet voor blogberichten. Deze pas je apart aan, per blogbericht zoals je kan lezen in het hulpartikel over de blogberichten.
1. Klink op "Project Settings" in de linker zijbalk.
2. Scroll naar "SEO Settings" en klik op "Manage".
3. Vul per pagina de "SEO page title" en "SEO description" is.
Deze velden komen overeen met de tekst die je ziet op Google:
De blauwe tekst is de SEO Page Title. De grijze tekst is de SEO Description.
4. Publiceer je site om de wijzigingen te activeren.
Hou er rekening mee dat het enkele dagen tot weken kan duren eer Google deze wijzigingen indexeert en weergeeft op de zoekmachine.