Hoe kan in een link naar een PDF bestand toevoegen aan mijn website?

In deze handleiding laten we je zien hoe je een link naar een PDF bestand kan toevoegen aan jouw website

Bestand opladen op je website:

1. Klik op "File Management" in het menu links.
2. Klik rechts bovenaan op het plusje om een bestand toe te voegen aan de site.
3. Upload het bestand vanop je computer.
Het bestand is nu toegevoegd aan de website.
Hieronder kan je lezen hoe je het bestand aanklikbaar en downloadbaar maakt voor je bezoekers.

Link toevoegen aan je tekst:

1. Dubbelklik op de tekst waar je de link naar de PDF aan wil toevoegen.
2. Selecteer het stukje tekst dat je wil veranderen in een link en klik op het schakeltje in de balk.
3. Selecteer het document waar je naar wil linken uit het dropdown menu.
Duid ook aan of het bestand moet geopend of gedownload worden bij het aanklikken.