🎄

SiteManager

Hoe kan ik een pagina toevoegen aan mijn website?

In deze handleiding laten we je zien hoe je een pagina kan toevoegen aan je Sitemanager website.
1. Klik op "Project" en daarna op "Pages" in het menu bovenaan.
Er opent een nieuw venster met een overzicht van alle bestaande pagina's op je site.
Klik bovenaan rechts op "add page".
2. Vul de pagina titel in.
3. Vul de SEO instellingen van de pagina in.
Dit is belangrijk voor de vindbaarheid van je website. Doe dit zorgvuldig.
Optioneel: Vul de Open Graph instellingen voor delen op sociale media in.
Dit is optioneel. Indien je dit blanco laat zullen sociale media automatisch de titel, tekst en eerste foto van de website overnemen.
Dit is een voorbeeld van hoe de pagina op sociale media weergegeven zal worden als deze daar gedeeld wordt.
4. Kies of de pagina in het menu moet verschijnen.
Zet visibility op "Show"
Zet de publish status op "unpublished" tot de pagina klaar is. Zo zorg je ervoor dat deze enkel zichtbaar is in de CMS en niet voor je bezoekers.
5. Klik op "Add Page" onderaan.
De pagina is nu klaar om gevuld te worden met inhoud.