🎄

SiteManager

Kan ik een pagina op mijn website beveiligen met een wachtwoord?

Sitemanager heeft de nodige functionaliteiten om een pagina (of een onderdeel van een pagina) op je website te beveiligen met een wachtwoord.

Door de opbouw van het platform is het niet mogelijk voor de gebruiker om dit zelf te toe voegen. Het wijzigen van het wachtwoord na het toevoegen van de functionaliteit kan wel alsook het toevoegen van de "Logic module" aan andere onderdelen van je website.

Wil je graag pagina's op je site beveiligen met een wachtwoord? Neem dan contact op met onze support dienst.

Heb je al een beveiliging en wil je het wachtwoord wijzigen? Hoe je dat doet lees je hier.