☀️
Het Yools kantoor zal gesloten zijn van maandag 19 juli 2021 tot en met vrijdag 23 juli 2021

Yools Helpdesk

Ik heb een vraag over...
SiteManager

Hoe kan ik de navigatiebalk op mijn website aanpassen?

In deze handleiding laten we je zien hoe je de navigatiebalk kan aanpassen op je Sitemanager website.

Volgorde van menu items wijzigen:

1. Ga naar "Project" en klik daarna op "Pages".
Deze knop staat in het menu bovenaan.
2. Versleep de pagina naar de gewenste locatie.
3. De volgorde zal automatisch opgeslagen worden.
5. Vergeet de website niet te publiceren zodat jouw wijziging zichtbaar wordt voor je bezoekers.
Deze knop staat rechts bovenaan in het CMS

Items zichtbaar en onzichtbaar maken in het menu:

1. Ga naar "Project" en klik daarna op "Pages".
Dit staat in het menu bovenaan.
2. Als dit icoontje naast je paginanaam verschijnt wil dit zeggen dat de pagina niet zichtbaar is in het menu.
4. Klik op het tandwieltje om de instellingen van de pagina ("Page Settings") te openen.
5. Scroll naar "Advanced Settings" en zet het schuivertje bij Visibility op "Show".
6. Vergeet de website niet te publiceren om deze wijziging zichtbaar te maken op je website.