Hoe kan in een link naar een pagina binnen mijn website invoegen in mijn tekst?

In deze handleiding laten we je zien hoe je een link naar een pagina binnen jouw website kan toevoegen aan je tekst.
1. Dubbelklik op de tekst waar je de link aan wil toevoegen.
2. Selecteer het stukje tekst dat je wil veranderen in een link en klik op het schakeltje in de balk.
3. Selecteer de pagina waar je naar wil linken uit het dropdown menu.