Hoe kan ik inloggen op mijn website?

In deze handleiding laten we je zien hoe je kan inloggen op je Sitemanager website.
Voor de toegang tot de gebruikersomgeving van je website heb je een gepersonaliseerde link ontvangen via mail.
Deze link ziet er zo uit https://cloud.sitemn.gr/users/PROJECTNAAM/sitemanager/

Deze projectnaam is uniek voor jouw website.
Voor jouw project is er ook een verkorte login geactiveerd.
Voor deze verkorte login URL plaats je /website achter je website URL.

Als je website bijvoorbeeld www.mijn-bedrijf.be is, dan zal je dus moeten surfen naar www.mijn-bedrijf.be/website.
Je kan deze toevoegen aan je "favorieten" in je browser voor een makkelijke toegang.
Dit is voor elke browser anders. Deze screenshot is voor Google Chrome
Kan je de gepersonaliseerde login link niet terugvinden? Of werkt de /website niet?
Stuur dan een mailtje naar support@yools.be. We bezorgen jou deze link dan opnieuw of activeren de /website link voor jouw project.