🎄

SiteManager

Hoe kan ik inloggen op mijn website?

In deze handleiding laten we je zien hoe je kan inloggen op je Sitemanager website.
Voor de toegang tot de gebruikersomgeving van je website kan je inloggen via Sitemanager.

Je kan surfen naar het Sitemanager Dashboard, langs waar je toegang kan verkrijgen tot je website via de link https://cloud.sitemn.gr/dashboard/

Op deze pagina kan je ook je wachtwoord opnieuw aanvragen indien je dit vergeten bent.
Voor jouw project is er ook een verkorte login geactiveerd nadat de website online is gegaan.
Voor deze verkorte login URL plaats je /website achter je website URL.

Als je website bijvoorbeeld www.mijn-bedrijf.be is, dan zal je dus moeten surfen naar www.mijn-bedrijf.be/website.
Je kan deze toevoegen aan je "favorieten" in je browser voor een makkelijke toegang.
Dit is voor elke browser anders. Deze screenshot is voor Google Chrome
Werkt de /website link niet?

Stuur dan een mailtje naar support@yools.be en we activeren de /website link voor jouw project.