☀️
Het Yools kantoor zal gesloten zijn van maandag 19 juli 2021 tot en met vrijdag 23 juli 2021

Yools Helpdesk

Ik heb een vraag over...
SiteManager

Hoe kan ik het Google Maps kaartje op mijn website aanpassen?

In dit artikel leggen we je uit hoe je het Google Maps kaartje op je site kan aanpassen als je bent verhuisd.
1) Surf naar Google Maps
2) Typ het adres in waar het kaartje naar moet verwijzen en klik op "Delen"
3) Klik op "Kaart insluiten" en daarna op "HTML Kopiëren"
4) Ga terug naar Sitemanager en klik op het potloodje bij het kaartje
5) Plak de code in de plaats van de bestaande code
Let er op dat de cijfers bij "width" en "height" hetzelfde zijn als bij het oude kaartje
6) Klik op Save en daarna op Publish