🎄

SiteManager

Hoe kan ik een link naar een andere website invoegen in mijn tekst?

In deze handleiding laten we je zien hoe je een link naar een externe website kan toevoegen aan je tekst.
1. Dubbelklik op de tekst waar je de link aan wil toevoegen.
2. Selecteer het stukje tekst dat je wil veranderen in een link en klik op het schakeltje in de balk.
3. Klik op "External Page" en vul de link in het daarvoor voorziene vakje in.
Het protocol "HTTP of HTTPS" vult Sitemanager automatisch in.
4. Klik op "OK".
Vergeet je tekst niet op te slaan met de "Save" knop.
Ben je klaar? Vergeet de site dan niet te publiceren met de knop "Publish website".