Hoe kan in een link naar een andere website invoegen in mijn tekst?

In deze handleiding laten we je zien hoe je een link naar een externe website kan toevoegen aan je tekst.
1. Dubbelklik op de tekst waar je de link aan wil toevoegen.
2. Selecteer het stukje tekst dat je wil veranderen in een link en klik op het schakeltje in de balk.
3. Vul de link in het daarvoor voorziene vakje in zonder http:// of https://
Vergeet niet aan te duiden of de link http:// of https:// is.