Hoe kan ik content op mijn website verbergen?

Op deze pagina laten we je zien hoe je content op je website kan verbergen.

Componenten verbergen

1. Klik op de 3 puntjes die in de rechterbovenhoek van het component verschijnen.
2. Klik op "Options".
3. Zet alle schuivers gemarkeerd met Visible" uit.
4. Klik op "Save".
5. Publiceer je site. Het component is nu niet meer zichtbaar voor je bezoekers.

Content items verbergen

1. Klik op het potloodje om het item te bewerken.
2. Klik op het oogje om de zichtbaarheid van het item aan te passen.
3. Klik op het tandwieltje.
4. Klik op de oogjes om de content ook op andere toestellen (mobiel, tablet,...) onzichtbaar te maken.
5. Save de wijzigingen en publiceer je site. Het item is nu niet meer zichtbaar voor je bezoekers.

Database items verbergen

1. Ga naar de database waar je het item wil verbergen.
De database zal altijd aangeduid zijn met dit icoontje. De tekst onder het icoontje kan wijzigen per website.
2. Klik op het potloodje naast het database item om dit te bewerken.
Dit staat uiterst rechts.
3. Zorg dat alle vinkjes bij "Categories" én "filters" uitstaan.
3. Klik op "Save". Het database item is nu niet meer zichtbaar voor je bezoekers.