☀️
Het Yools kantoor zal gesloten zijn van maandag 19 juli 2021 tot en met vrijdag 23 juli 2021

Yools Helpdesk

Ik heb een vraag over...
SiteManager

Hoe kan ik een aanklikbaar telefoonnummer invoegen in mijn tekst?

In deze handleiding laten we je zien hoe je een aanklikbaar telefoonnummer kan toevoegen aan je tekst.
1. Dubbelklik op de tekst waar je de link aan wil toevoegen.
2. Selecteer het stukje tekst (telefoonnummer) dat je aanklikbaar wil maken en klik op het schakeltje in de balk.
3. Klik op "External Page" en selecteer Phone uit het dropdownmenu en vul het telefoonnummer in zonder spaties.
4. Klik op "OK".