Prettige feestdagen!
Vanaf 24/12/20 tem 03/01/21 is Yools gesloten. Maandag 4 januari staan we terug voor jullie klaar!

Yools Helpdesk

Ik heb een vraag over...
SiteManager

Hoe kan ik een aanklikbaar telefoonnummer invoegen in mijn tekst?

In deze handleiding laten we je zien hoe je een aanklikbaar telefoonnummer kan toevoegen aan je tekst.
1. Dubbelklik op de tekst waar je de link aan wil toevoegen.
2. Selecteer het stukje tekst (telefoonnummer) dat je aanklikbaar wil maken en klik op het schakeltje in de balk.
3. Klik op "External Page" en selecteer Phone uit het dropdownmenu en vul het telefoonnummer in zonder spaties.
4. Klik op "OK".